LÆGERNE

Eva Bonde Jacobsen

Indehaver af praksis, deltidslæge.
Praktiserende læge siden 1999.
Speciale i almen medicin. 
Har erfaring fra medicinsk afdeling, kirurgisk afdeling, gynækologisk afdeling, børneafdeling, psykiatrisk afdeling, ortopædkirurgisk afdeling, almen praksis.
Har efteruddannelse i kognitiv terapi og mindfulness baseret kognitiv terapi, samt rejsemedicin og kirurgi.
Underviser i pædagogik og vejledning for læger som skal oplære andre læger, på kurser i Region Sjælland.
Underviser i psykiatri på specialekursus for kommende praktiserende læger.
Medlem af Dansk Selskab for Almen Medicin og Dansk Rejsemedicinsk selskab.

 

 

Karolina Lewandowska

Jeg blev læge i 2008 og speciallæge i almen medicin i 2017 - dvs. uddannet til at kunne arbejde som praktiserende læge. Kort tid efter rejste jeg med min mand og datter til New Zealand, hvor jeg arbejdede i knap to år som vikar i en lægeklinik på Waiheke Island. Nu er jeg her og jeg nyder at være fastansat i lægehuset i Viby 3 dage om ugen hvor jeg oftest vil være til stede mandag, onsdag og torsdag.   

Jeg blev læge fordi jeg var fascineret af mennesket. Jeg er fascineret af hvordan vi på så forskellig vis, som individer, forholder os til sundhed og sygdom. Som praktiserende læge er mit mål at hjælpe dig med dine sundhedsmæssige problemstillinger. Jeg gør mit bedste for at du føler dig hørt og respekteret som menneske og vil forsøge at vende eventuel sårbarhed til styrke. Forebyggelse af sygdom og symptomer har stor værdi for mig i mit arbejde. Hvis det er muligt, leder jeg efter den bagvedliggende årsag til dit problem for at vi sammen kan finde en forklaring, der giver mening for både dig og for mig. På den måde kan jeg bedre hjælpe dig og give dig redskaber til selvhjælp og på længere sigt holde dig sund og så symptomfri som muligt. 

 

 

Kenda Christensen

Fastansat i klinikken siden februar 2023.

Uddannet læge fra Københavns Universitet i 2013.

Færdig som speciallæge i almen medicin i februar 2023.  

Medlem af den almindelige danske lægeforening og Dansk selskab for almen medicin

I løbet af speciallægeuddannelsen har Kenda opnået bred erfaring indenfor medicinske sygdomme, gynækologi (kvindesygdomme), psykiatri, pædiatri (børnesygdomme), akutmedicin og almen praksis.

 

 

Lars Kristian Hebsgaard Birkmose

Uddannelseslæge i almen medicin.

Lars Kristian er i klinikken 1 dag om måneden, mens han arbejder på sygehusafdelinger i sin videreuddannelse til praktiserende læge.

Har erfaring inden for endokrinologi og nyre-, lunge- og infektionssygdomme samt fra almen praksis på Amager og i Havdrup. 

Lars Kristian er Medlem af Dansk Selskab for Almen Medicin og Foreningen af Yngre Almenmedicinere.