PERSONALE

 

Lisbeth Nørregaard-Nielsen
Sygeplejerske

Ansat siden 2010. Lisbeth har mange års erfaring fra hjemmeplejen og har før hun blev ansat hos os arbejdet på plejehjemmet Toftehøjen. Hun har desuden erfaring fra lungemedicinsk afdeling, neonatalafdeling, medicinsk afdeling, akutmedicinsk afdeling og mavetarmmedicinsk afdeling.

Lisbeth er desuden uddannet specialsygeplejerske vedr. inkontinens.

Lisbeth tager sig af mange forskellige ting i praksis. Hun har selvstændige konsultationer med kontrol af vores diabetespatienter. Hun har forløb med kostvejledning, sår- og vorte behandlinger, øreskylninger, måling af lungefunktion, måling af blodtryk på benene, blodprøvetagning og urinanalyser. Hun vaccinerer børn og voksne og giver forskelige injektioner. Lisbeth varetager, sammen med Maria, kontrollen af de patienter der får blodfortyndende medicin. Lisbeth har sekretæropgaver når Maria har fri og i ferier. Lisbeth er ansat 28 timer om ugen og har fridag om torsdagen.

 

 

 


 

 

 

Maria  Abildgaard Skude
Lægesekretær

Ansat pr. d. 1/11-13. Maria er uddannet lægesekretær fra Hvidovre Hospital i 1995 og har bl. a. erfaring fra ortopædkirurgisk afdeling i Hvidovre og Køge samt fra Steno Diabetes center.

Maria er vores ansigt udadtil. Du møder hende i receptionen, hvor hun svarer telefonen og tager sig af personlige henvendelser. Hun tager også blodtryk, blodprøver og analyserer urinprøver mm. Maria varetager sammen med Lisbeth kontrollen af de patienter der får blodfortyndende medicin. Skal du bestille medicin eller en tid til konsultation, er det ofte Maria der hjælper dig. Hun holder også øje med om det snart er tid til at få kontrolleret blodprøver.